DUTCH FITNESS AWARDS SOCIAL MEDIA

Volg ook onze social media kanalen FacebookInstagram, Linkedin en X voor extra social media nieuws! Afgelopen maandag is de online stemronde van start gewoon voor fitnessclubs en personal trainers. Naast de titels in de eigen gemeente en provincie zijn er ook landelijke titels te winnen! Uiteraard is er straks ook weer een geweldige Award Uitreiking.

Fitnessclubs en personal trainers kunnen zich gratis aanmelden voor de publieksverkiezing. Ook zijn er meerdere Vakjury Awards waar jullie je nu gratis en voor niets voor aan kunnen melden.

2 okt. 2024
Partners
TechnoGymClickablesKeboemBody LifeUnited ConsumersFeedback4SportsNew GymNLActiefBoss

Deze verkiezing wordt uitgevoerd door Vote Company,
De specialist in digitaal stemmen en het organiseren van verkiezingen. Meer info over stemtools

*lt;!-- Facebook Pixel Code --*gt; *lt;script*gt; !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '214726343863957'); fbq('track', 'PageView'); *lt;/script*gt; *lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=214726343863957&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt; *lt;!-- End Facebook Pixel Code --*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details